Kontakt

Under mottagningstid är min telefon avstängd men det går bra att lämna ett meddelande på röstbrevlådan.

För din egen integritet: uppge ingen känslig information i ditt mail, utan bara meddelande om att du t ex vill bli uppringd eller boka om en tid. Vid en första kontakt är det alltid bäst att först prata på telefon innan vi bokar en tid. 

Våning 3, ingen portkod och ingen hiss. Det är samma port som till Familjetandläkarna, du ser deras skylt på långt håll. 

För närvarande har jag inte utrymme att ta emot några nya klienter eller par. Om du inte har varit hos mig tidigare finns det alltså inte möjlighet att boka tid. (jun-aug 2020)

PRISER & BETALNING

DU SOM HAR EN BOKAD TID

Du kan komma tidigast 10 minuter före din bokade tid, detta för att inte riskera att störa föregående besök. Vänligen respektera detta.

 

VILLKOR VID ÅTERBUD

Återbud lämnas senast kl 14.00 dagen före besöket, via telefon eller mail. Det ger mig möjlighet att erbjuda tiden till någon annan. Om din bokade tid är på en måndag, lämna meddelande under helgen. Vid senare återbud än detta och vid uteblivanden, debiteras fullt pris. 

Individuell session 50 minuter  

1050kr


Parsamtal 80 minuter  

1650kr

Betalning sker antingen via mailfaktura eller kontant vid besöket.


När företag, försäkringsbolag eller liknande betalar, gäller annan prissättning.

 

Företaget är godkänt för F-skatt.

Min verksamhet har inte något avtal med region/landsting. Du bekostar dina besök själv. Om du har en hem- eller sjukförsäkring som rymmer kristerapi, så kan du undersöka den möjligheten hos ditt försäkringsbolag. 

Mottagning på Torggatan 4, vån 3  582 19 Linköping  Telefon 072 - 948 16 26 www.evaflood.se

 Copyright © 2020 Eva Flood, leg psykolog. All Rights Reserved.